Otthoni vérvétel

szuriOtthoni vérvétel

 

Az egészségére tudatosan figyelő és vigyázó emberek egyre gyakrabban vesznek igénybe bizonyos egészségügyi szűrővizsgálatokat.

A legtöbb orvosi diagnózis ma is a vérvételt követő laboratóriumi vizsgálatokon alapul. Ennek előfeltétele, hogy megtörténjen a szakmai szabályoknak megfelelő vérvétel. Amint azt valószínűleg már Ön is tapasztalta, ez sok esetben hosszas várakozással jár a szakrendelőkben. Ugyancsak nehezen megoldható a vérvétel azok esetében, akik különböző okok miatt otthonukhoz, vagy munkahelyükhöz vannak kötve a vérvételre alkalmas reggeli órákban. Kismamaként és sokgyermekes szülőként is nehezen oldható meg a laboratóriumig történő utazás és várakozás összeegyeztetése az otthoni teendőkkel. Van, akit egészségi állapota gátol abban, hogy mielőbb megtörténjenek az előírt, vagy saját döntése alapján elvégzendő vizsgálatok.

Szeretnék Önnek megoldást kínálni erre az esetre, hogy a vérvételre az Ön megszokott otthoni (vagy munkahelyi) környezetében kerüljön sor. Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, és  az előre egyeztetett és visszaigazolt időpontban és helyszínen felkeresem Önt, ahol elvégzem a célnak megfelelő vérvételt. Ezt követően a mintákat eljuttatom a laboratóriumba, majd az elkészült vizsgálatok eredményét a legrövidebb időn belül eljuttatom Önnek, akár elektronikus, akár postai úton. Ennek során messzemenően figyelembe veszem a személyiségi és betegjogokat.

Ezzel a megoldással igen sok időt és kényelmetlenséget tud megtakarítani, és stresszmentessé tudja tenni ezt a fontos beavatkozást. A kért vizsgálatokat, az egyedi igényeket, kéréseket, magánorvosi beutalón elrendelt vizsgálatokat térítés ellenében vállalom, amelyek díjairól az árak menüpontban tájékozódhat.

A szolgáltatás Budapest területén az I., II., III., IV., V., VI., VII., IX., XII., XIII. és XIV. kerületekben vehető igénybe. Esetenként ettől eltérő területen külön megállapodás és díjszabás alapján kérhető.

A vérvételre készülve itt találhat hasznos, gyakorlati információkat.