Időpontok/Lemondás

Tisztelt Pácienseim, Betegeim !

Otthoni vérvételét  telefonon, e-mailen történő időpont egyeztetés után tudom vállalni.  A vérvételre vonatkozóan minden esetben részletes írásos ajánlatot küldök, hogy a meglévő információk alapján minél pontosabb, személyre szóló vérvételi csomagot tudjak Önnek előkészíteni, melyet áttekintve eldöntheti igénybe kívánja-e venni ezt a kényelmi szolgáltatást. A javasolt időpontot az ajánlat elküldésétől számított 48 óráig tudom fenntartani. Visszajelzés hiányában – tekintettel a sok várakozó páciensre – 48 óra elteltével azt kénytelen vagyok törölni.

Vérvételi időpont lemondása:

Felhívom Kedves Betegeim figyelmét, hogy az időpontok díjmentes lemondása legalább 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően, kizárólag telefonon lehetséges, hétfőtől péntekig 10:00 és 17:00 óra között, a +3670 425-6013 telefonszámon. Hétfői vérvételek lemondását péntek 17:00 óráig tudom elfogadni.

24 órán belüli lemondás esetén – az előzetesen kötelezően elvégzett adminisztrációs munkák miatt – rendelkezésre állási díjat számítok fel, amelynek mértéke 20.000.- forint.  A következő alkalommal csak abban az esetben tudom elvállalni az Ön vérvételét, ha a korábbi rendelkezésre állási díjat átutalással megfizette.

Megbeszélt időpontra előjegyezett vérvétel elmulasztása:

Ha Ön az előzetesen a lefoglalt időpontját elfelejtette lemondani és az arra az időpontra előjegyezett vérvételét nem veszi igénybe, akkor rendelkezésre állási és kiszállási díjat számolok fel, melynek mértéke 30.000.- forint. Következő alkalommal csak abban az esetben tudom elvállalni az Ön vérvételét, ha a korábbi rendelkezésre állási és kiszállási díjat átutalással megfizette.

Megértését köszönöm!