Bemutatkozás

Tóth Erzsébet

Korszerű és eredményes betegellátást csak azon szakemberek képesek nyújtani, akik lépést tartanak a legújabb eredményekkel, technikai eljárásokkal valamint a modern eszközök ismeretével és használatával.

1990-ben az Egyesített Szent István és Szent László Kórház és Rendelőintézetben kezdtem dolgozni. A munkavégzés mellett folyamatosan figyelmet fordítottam és fordítok szakmai továbbképzésemre is. Így többek között elvégeztem a Felnőtt Szakápolói Képzést, az Akkreditált Pszicho-onkológiai Képzést, valamint a felnőtt szakápolók részére indított un. „HÍD” képzést. Szakmai gyakorlatot szereztem a Trópusi Betegségek Osztályán, a Neuroinfectológiai Részlegen, az onko-haematológiai szakellátásban valamint a csontvelő transzplantációval összefüggő kezelések, különösen az úgynevezett apheresis kezelések területén.

Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezem a betegellátásban, beleértve a kemoterápiás kezeléseket, az őssejt-gyűjtést, valamint a korszerű gépekkel (COBE, OPTIA, COMTEC, UVAR XTS, Therakos CellEX stb.) végzett beavatkozásokat is. Ennek során kiemelkedő készségre tettem szert a különböző vérvételi technikák elsajátításban, messzemenően figyelembe véve az egyes betegek sajátos véna-adottságait is. Több mint öt éve szakmai feladatokat látok el egy gastroenterologiai magánrendelésen is.

Gyakorlati tapasztalataim során módom volt felmérni azokat az alapvető vizsgálati igényeket, amelyek a legtöbb segítséget jelenthetik Önnek és orvosának. Így az általam ajánlott szolgáltatások elsődleges köréről a vizsgálatok menüpontban olvashat részletesen.

Fontosnak tartom a megszerzett tudás továbbadását is, ezért, mint a Magyar Haematológiai Társaság tagja, több alkalommal tartottam előadást különböző hazai és nemzetközi szakdolgozói szakmai konferenciákon.